Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?

Posted on 16 Temmuz 2018

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?

Minimum 10 Kg Baskılı Poşet İmalatı

Diğer firmalarda minimum siparişler 150-200 kg iken bizde neden 10 kg? Üretimde firmamızın kendi bünyesinde geliştirdiği makina ve ekipmanlar kullanıyoruz.

En  Düşük Baskılı Poşet Fiyatları

Şeffaf bir fiyat politikası uyguluyoruz, tüm ürünler için standart fiyatlama yapıyoruz. Sipariş aşamasında herşey yazılı olarak belirtiliyor ve müşterilerimize hiçbir extra maliyet çıkarmıyoruz.

Hızlı Teslimat

Ürünlerimizi Türkiye’nin her noktasına hızlı biçimde ulaştırıyoruz. Seçili ürünlerde, pazardaki en kısa sürede; sadece 24 saatte sevkiyat yapıyoruz. Üstelik tüm ürün grubunda kargolar bedava !

Tasarım Desteği

Müşterilerimize ücretsiz tasarım hizmeti veriyoruz. Firma logonuz ve bilgilerinizle beraber aklınızdaki tasarımı  paylaşmanız yeterli, sizin için grafik ortamında istediğiniz tasarımı çanta modeli üzerine yerleştirerek beğeninize sunuyoruz.

Numune Gönderimi

Çok fazla ürün baskı çeşidimiz var, karar vermenin  zor olduğunu biliyoruz. İstediğiniz ürün grubuyla ilgili numune talebinde bulunmanız yeterli. Böylelikle hem size uygun ürüne karar vermeniz kolaylaşıyor, hem de ürün kalitesine şahit olmuş oluyorsunuz.

Ajans Programı

Lokal pazarlarda daha etkin olmak istiyoruz. Bu yüzden yüz yüze olamadığımız bölgeler için ajans programını geliştirdik. Böylelikle reklam ajansı, promosyon ve ambalaj toptancıları ile ortak hareket ederek sinerji yaratmak istiyoruz. ESER BASKI MERKEZİ müşteri temsilcisi sizlere detaylı bilgi verecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir